apr. 03, 2019 / in Sverige Blogg / by Maria Leijon

Äntligen är det vår och många fotbollsfantaster glädjs över att Allsvenskan åter drar igång.  Vi har tidigare rankat de främsta fotbollsbloggarna men nu vänder vi istället blickarna mot poddvärlden och fotbollspodcasts!

 

Fotboll räknas av många som världens största sport. Fifa (Internationella fotbollsförbundet) menar att idrotten utövas regelbundet i över 200 länder och av ungeför 240 miljoner människor. Fotboll är också den sport som flest människor runt om i världen följer vilket speglas i vår mediedatabas där vi listar över 11.000 kontakter som bevakar ämnet!

Vi listar 15 podcasts utan inbördes ordning. Vi har medvetet valt att exkludera de podcasts som enbart bevakar ett enskilt lag för att ge en bild av generella fotbollspoddar.

1. Offsides podcast

 


2. Bank & Frändén

 


3. Studio Allsvenskan

 


4. Fotbollsexperterna

 


5. Tutto Balutto

 


6. Lundhs podd

 


7. FotbollsArena Radiosporten

 


8. Klackspark

 


9. Alltid Allsvenskan

 


10. 3-5-2

 


11. FD 60 Minuter

 


12. Allsvenska podden

 


13. Ljugarbänken

 


14. Bergman 90 min

 


15. Snett inåt bakåt

 


Vi hade fotboll på agendan redan i fjol då vi rankade fotbollsbloggar. Hitta den listan här!


 
Research tipsar varje månad om medier eller journalister ur vår globala databas. Har du frågor eller vill veta mer om våra tips? Kontakta oss gärna!

Tags : Bloggtoppen

Most Recent Posts

Cision Blogs Topics

 • Best Practices

  Få de senaste uppdateringarna och best practice inom PR, kommunikation och marknadsföring.

 • Tips och trix

  Läs artiklar och få inspiration på hur du förbättrar dina kommunikations-insatser inom digital synlighet, marknadsföring, PR och IR. Cision ger dig tipsen!

 • Produkter och tjänster

  Läs mer om hur Cision kan hjälpa dig i ditt dagliga arbete med PR, IR- och corp comms och hur du kan nå ut till rätt mottagare.

 • Nyhetsbrev inom kommunikation

  Få tips och inspiration kring hur du bäst arbetar med din kommunikation genom våra nyhetsbrev!

About Maria Leijon

Jag heter Maria Leijon och arbetar som Researcher på Cision. Jag och mina kollegor i Research-teamet ansvarar för den Skandinaviska delen av vår databas. Vi är också experter på målgruppsanalys och skräddarsydda medielistor. Här på bloggen medverkar jag bland annat med månadens bloggtopp! https://www.instagram.com/cisionresearch/