sep. 25, 2019 / in Sverige Blogg / by Johannes Berglin

Den gröna trenden är här för att stanna – fler och fler väljer bort kött helt eller delvis och intresset för en mer växtbaserad kost har ökat senaste åren. Några av orsakerna till det ökade intresset för grön matlagning är en större medvetenhet kring klimatpåverkan samt hur kosten påverkar vår hälsa.

En växtbaserad kost behöver inte innebära att alla animaliska produkter utesluts, det handlar främst om att ändra proportionerna av det du äter – mer grönt och mindre animaliska produkter.

Den här månaden tipsar vi om bloggar och influencers från vår databas med fokus på grön matlagning:

 

Green Kitchen Stories

 

Portionen under tian

 

Jävligt gott

 

Tuvessonskan

 

All things green

 

Vego Eco

 

Vegokäk

 

Siri Barje

 

Awesome vegan dad

 

Happy Health Blog


 

Listan tas fram av vårt research-team i Sverige varje månad. Bloggarnas placering i topplistan grundas på en metodik som utgår från, relevans,  läsarkommentarer och populäritet i sociala medier. Ett kriterium för att kunna hamna på topplistan är att kontaktuppgifter är synliga på bloggen. Har du frågor eller vill veta mer om vår bloggtopplista?  Kontakta oss gärna!

Photo by Anna Pelzer on Unsplash

Tags : Bloggtoppen

Most Recent Posts

Cision Blogs Topics

 • Best Practices

  Få de senaste uppdateringarna och best practice inom PR, kommunikation och marknadsföring.

 • Tips och trix

  Läs artiklar och få inspiration på hur du förbättrar dina kommunikations-insatser inom digital synlighet, marknadsföring, PR och IR. Cision ger dig tipsen!

 • Produkter och tjänster

  Läs mer om hur Cision kan hjälpa dig i ditt dagliga arbete med PR, IR- och corp comms och hur du kan nå ut till rätt mottagare.

 • Nyhetsbrev inom kommunikation

  Få tips och inspiration kring hur du bäst arbetar med din kommunikation genom våra nyhetsbrev!

About Johannes Berglin

Jag heter Johannes Berglin och arbetar som Researcher på Cision. Jag och mina kollegor i Research-teamet ansvarar för den Skandinaviska delen av vår databas. Vi är också experter på målgruppsanalys och skräddarsydda medielistor. Här på bloggen medverkar jag bland annat med månadens bloggtopp!