nov. 13, 2019 / in Sverige Blogg / by Oskar Larsson

Världsmästerskapet i Formel 1, FIA Formula One World Championship, är på väg att avslutas för 70:e året i rad och Lewis Hamilton har redan säkrat sitt 6:e VM-guld.

I vår globala databas finns närmare 4000 journalister och redaktioner som har angett att de bevakar motorsport. Denna månad vill vi tipsa om 10  av de största engelskspråkiga bloggarna och hemsidorna för dig som vill läsa mer om, och identifiera påverkare inom, motorsport i allmänhet och Formel 1 i synnerhet.

Den här månaden tipsar vi följande bloggar och influencers från vår databas med fokus på motorsport:

AutoSport.com

 

BBC Sport F1

 

MotorSport.com

 

WTF1

 

NBC Motors

 

Somers F1

 

Crash.net

 

James Allen on F1

 

GrandPrix.com

 

Sky Sports F1


 

Listan tas fram av vårt research-team i Sverige varje månad. Bloggarnas placering i topplistan grundas på en metodik som utgår från, relevans,  läsarkommentarer och populäritet i sociala medier. Ett kriterium för att kunna hamna på topplistan är att kontaktuppgifter är synliga på bloggen. Har du frågor eller vill veta mer om vår bloggtopplista?  Kontakta oss gärna!

Photo by Sven Brandsma on Unsplash

Tags : Bloggtoppen

Most Recent Posts

Cision Blogs Topics

 • Best Practices

  Få de senaste uppdateringarna och best practice inom PR, kommunikation och marknadsföring.

 • Tips och trix

  Läs artiklar och få inspiration på hur du förbättrar dina kommunikations-insatser inom digital synlighet, marknadsföring, PR och IR. Cision ger dig tipsen!

 • Produkter och tjänster

  Läs mer om hur Cision kan hjälpa dig i ditt dagliga arbete med PR, IR- och corp comms och hur du kan nå ut till rätt mottagare.

 • Nyhetsbrev inom kommunikation

  Få tips och inspiration kring hur du bäst arbetar med din kommunikation genom våra nyhetsbrev!

About Oskar Larsson

Arbetar som Digital redaktör på Cision Scandinavia och ansvarar för mycket av innehållsproduktionen här på bloggen. Du kan nå mig på: oskar.larsson@cision.com