Nu lanserar Cision en ny PR- och kommunikationstjänst i Sverige, NextGen Cision Communications Cloud. Med den nya omvärldsbevakningen kan kommunikatörer mäta och optimera sina PR-aktiviteter både i Sverige och internationellt. I tjänsten ingår även marknadens största mediedatabas som möjliggör proaktiv kommunikation mot journalister, medier och sociala influencers.

Boka en kostnadsfri demo nu för att se hur tjänsten kan hjälpa er verksamhet

Cision har under de senaste åren expanderat globalt och blivit världsledande inom omvärldsbevakning, bland annat genom att förvärva flera ledande internationella bevaknings- och analysföretag. Nu lanserar Cision NextGen Communications Cloud i Sverige, en lätthanterlig tjänst som lagt samman befintliga delar av Cisions produktportfölj och kombinerar den globala styrkan med den lokala närvaron, exempelvis genom svenska nyhetskällor och mediekontakter.

–  Vi är glada att äntligen kunna lansera Cisions flaggskepp i Sverige och en tjänst som optimerar hela kommunikationsarbetet, säger Magnus Thell, VD för Cision Sverige. Det handlar om hela flödet, från att hitta rätt journalister eller influencers för varje utskick, till att följa upp var nyheten publiceras, vilka budskap som fungerar och analysera hur publiciteten bidrar till verksamhetsmålen. Tack vare vår globala närvaro och våra innovativa lösningar kan tjänsten anpassas till alla organisationers behov, samtidigt som den är mycket enkel att använda med ett användarvänligt gränssnitt.

Här kan du läsa mer om Next Generation Cision Communications Cloud

Nyheter i ​​NextGen Cision Communications Cloud:
 

  • Hitta rätt kontakter i Cisions nya mediedatabas. Hitta rätt person för varje utskick, oavsett om det är en journalist eller en influencer. Sök och filtrera bland miljontals ämnen, nyckelord, nyhetsresultat och publikintressen.
  • Omvärldsbevakning i Sverige och globalt. Cisions nya bevakningstjänst har obegränsade sökningar och anpassningsbara nyhetslarm och rapporter. Omvärldsbevakningen ger kunderna informationen de behöver för att exempelvis hantera en kris eller bevaka en lanseringskampanj.
  • Integrerat analysverktyg. Med Cisions analysverktyg kan kunder enkelt visualisera sina bevakningsträffar och skapa en förståelse genom att koppla datan till relevanta affärsresultat, filtrera materialet efter tidsintervall, konkurrenter och kampanjer. Smidigt arbetsflöde med justerbara dashboards, mobilvänlig design och interaktiva rapporter till beslutsfattare.
     
  • Bevaka poddar. Fyra av tio svenskar lyssnar på poddar och 23 procent gör det varje vecka enligt rapporten Svenskarna och internet. Med Cisions nya bevakningstjänst kan du identifiera och bevaka över 25 000 poddar i Sverige och globalt.