Avsnitt 82 av Passion för kommunikation tar avstamp i årets upplaga av European Communication Monitor 2021, världens största studie av kommunikation och PR. För första gången sedan starten 2005 har forskarna bakom studien tagit fram en specifik rapport om kommunikation i de nordiska länderna. 

Så vi undrar vilka kommunikationstrender dominerar i Sverige och Norden? Finns det en gemensam nordisk syn på kommunikation eller är det mer skillnader än likheter mellan oss och våra grannländer? Och vilka kompetenser behöver framtidens kommunikatörer? 

Gäster är Hanna Brogren, VD för Sveriges Kommunikatörer och Jesper Falkheimer, professor i strategisk kommunikation vid Lunds universitet och ansvarig för den svenska delen av European Communication Monitor.

 

 

 

 

 

Avsnitt 82 –  Världen största PR-studie synar Nordens kommunikatörer

Avsnittet är ca 42 minuter långt

I poddavsnittet refereras till rapporten European Communication Monitor 2021 samt dess nordiska rapport. Ladda ned dem här:

Lämna en recension
Om Passion för kommunikation

I Cisions podcast Passion för kommunikation bjuder vi i varje avsnitt in en specifik gäst som är specialist inom sitt område. Det bjuds på tips, trendspaningar och intressanta samtal. I varje avsnitt är Martin Rosén, Säljchef på Cision och Åsa Melin Mandre, PR-konsult på Greenhill Relations med i studion. Gemensamt för alla gäster, Martin och Åsa är att de alla delar en passion för kommunikation.