Välkommen till Cisions frukostseminarium på temat cross-trading och over the counter-handel (OTC) i USA, en marknad som nordiska noterade bolag kan använda även om de inte är noterade i USA. 

Hur fungerar det och vad bör du tänka på när du försöker locka amerikanska investerares intresse?

Diskussionen kommer bland annat fokusera på de senaste förändringarna i regelverket, den globala värdepappershandeln och nya trender i investerarnas beteende efter ändringarna av SEC:s regel 15c2-11.

Vi gästas av Wicket Gaming AB, en svensk spelutvecklare med fokus på mobilspel som delar sina erfarenheter av att arbeta med OTC-handel som ett börsnoterat bolag i Sverige. Medverkar gör även Joe Coveney, VP of Corporate Services på OTC Markets Group samt Peter Gönczi, VD på Spotlight Group AB som berättar om sina verksamheter samt perspektiv på ämnet.

Detta är ett hybridevent och du väljer själv om du vill närvara på plats eller via länk. 

  • Vad? Hybridevent om OTC-handel med amerikanska investerare.
  • När? Fredag 2:a december 2022 8.30 – 9.30 (frukost finns från 8.00)
  • Var? Norrtullsgatran 6, Cisions Stockholmskontor eller via länk
Vi har begränsat antal platser för fysiskt närvarande - först till kvarn gäller!
Vill du delta men har inte möjlighet att närvara fysiskt? Anmäl dig till vår live-sändning av utbildningen via länken nedan.

Anmäl dig till fysisk närvaro på frukostseminariet

Felaktig information? Töm formuläret

Genom att fylla i formuläret godkänner du att Cision kan använda din information för att kontakta dig med marknadsrelaterad kommunikation (nyhetsbrev, inbjudan till webinarium, eventinbjudningar, produktinformation och utbildande material). För mer information, vänligen läs vår Integritetsdeklaration.

Genom att fylla i formuläret godkänner du att Cision och OTC Markets kan använda din information för att kontakta dig med marknadsrelaterad kommunikation (nyhetsbrev, inbjudan till webinarium, eventinbjudningar, produktinformation och utbildande material). För mer information, vänligen läs vår Integritetsdeklaration.
Medverkande