PR Handbook Western Europe är PR-handboken som ger vägledning för kommunikatörer som vill uppnå bästa genomslag i Storbritannien, Tyskland och Frankrike.

Vi samlar information från tre seniora PR-experter från respektive land. De har alla lång erfarenhet och delar med sig av sina bästa tips, ger praktisk vägledning och användbara strategier för att maximera kommunikationens genomslag och effektivitet på dessa marknader.

Några av de nyckelfrågor som tas upp i handboken:

  • En skräddarsydd kommunikation: Lär dig att anpassa ditt budskap och din strategi. Få reda på vad som är specifikt för PR-arbetet i varje land.
  • Medielandskapet: Få insikt i medielandskapen i Storbritannien, Tyskland och Frankrike. Vem sätter nyhetsagendan? Hur viktiga är de lokala medierna?
  • Handfasta tips: Du får mängder av experttips för att utforma nyhetspitchar som engagerar och påverkar den specifika målgruppen i varje land.

Du kan ladda ner PR Handboken både på svenska och engelska. 

Ladda ned PR Handbook Western Europe Edition

Want the report in English? Fill out this form as well

Felaktig information? Töm formuläret

Genom att fylla i formuläret godkänner du att Cision kan använda din information för att kontakta dig med marknadsrelaterad kommunikation (nyhetsbrev, inbjudan till webinarium, eventinbjudningar, produktinformation och utbildande material). För mer information, vänligen läs vår Integritetsdeklaration.

Lämna en recension