Journalistiken globalt har kämpat med en mängd utmaningar  det senaste året, mycket på grund av anklagelser om ”fake news”, spridning av desinformation och i vissa fall rena personangrepp mot journalister. Parallellt med detta har sociala medier varit svårhanterat med plötsliga förändringar i algortimer och inträdet av GDPR.

Samtidigt finns det en hel del ljusglimtar av hopp att läsa om i årets rapport av Cisions globala undersökning State of the Media 2019 där 1 999 journalister från 10 olika länder medverkat för att delge bilden av utmaningar, möjligheter och vad de behöver från kommunikatören.

Ladda ned rapporten för att få en ökad förståelse för den globala journalistiken, vilka utmaningar som är gemensamma världen över och vilka särdrag som går att hitta i olika regioner. Med denna kunskap kommer du ha rätt underlag när det är dags att sprida ditt budskap internationellt!

Rapporten är skriven på engelska.

 

LADDA NED RAPPORTEN HÄR

Felaktig information? Töm formuläret

Genom att fylla i formuläret godkänner du att Cision kan använda din information för att kontakta dig med marknadsrelaterad kommunikation (nyhetsbrev, inbjudan till webinarium, eventinbjudningar, produktinformation och utbildande material). För mer information, vänligen läs vår Integritetsdeklaration.

Lämna en recension