Nästa vecka drar Stockholm Fashion Week igång och vi har därför passat på att ranka de bloggar du bör följa om du vill hålla koll på de senaste trenderna inom manligt mode. Förutom 10 bloggar som tagit som in på topplistan har vi även hittat två bubblare som varit väldigt nära att slå sig in bland de top 10.

Top 10 bloggar om manligt mode:

1. Modechefen
2. VIKTORFRISK
3. ANDREAS WIJK
4. RAMI HANNA
5. Daniels mode
6. Johans modeblogg
7. DIABETESMANNEN
8. JAKOB ANDERSSON
9. Julian H
10. ROBINSEBASTIAN

Bubblare:

*STYLEBYJW
*HECTOR NILSSON

Det här är första året vi rankar de bästa modebloggarna inom manligt mode, men om du är intresserad av att veta vem som hamnade på topplistan över modebloggare förra året kan du läsa det här.

Bloggtoppen tas fram av vårt research-team i Sverige varje månad. Bloggarnas placering i topplistan grundas på en metodik som utgår från inlänkar, relevans, hur ofta bloggen uppdateras, läsarkommentarer och delning i sociala medier, Twitterföljare och Facebook-likes. Ett kriterium för att kunna hamna på topplistan är att kontaktuppgifter är synliga på bloggen. Har du frågor eller vill veta mer om vår bloggtopplista? Kontakta oss gärna!

Bild: Like a cheap suit by Robert Couse-Baker

Linda.Grimstahl@cision.com'

About Linda Grimstahl

Jag arbetar sedan augusti 2014 som Team Lead Research Scandinavia på Cision Sverige i Stockholm. Dessförinnan var jag mediaresearcher på Cisions Londonkontor under ett par år. Här på bloggen medverkar jag med månadens bloggtopp samt den medföljande bloggintervjun.