Öka räckvidden för dina pressutskick och varumärkesbudskap

Guaranteed Paid Placement gör det möjligt för företag och organisationer att öka räckvidden och synligheten för sitt innehåll genom att använda ett format för native-annonsering på utgivarnas webbplatser. Till skillnad från bannerannonser anpassar Sponsored Placement artikeln till webbplatsens design och placerar den i nyhetsflödet.

Guaranteed Paid Placement som format uppmuntrar till engagemang hos läsarna och drar nytta av det förtroende de har för medierna vars webbplatser de besöker för att ta del av ert innehåll. 

Hur fungerar Guaranteed Paid Placement från Cision?

Genom att lägga till tjänsten Guaranteed Paid Placement i ditt utskick kan du öka effekten av ditt budskap, maximera synligheten för ditt innehåll och förbättra din avkastning på investerat kapital.

Cision skapar en Guaranteed Paid Placement baserat på rubriken i ditt pressmeddelande och en bild eller video. Detta visas på webbplatsen för en välrenommerad medieaktör tillsammans med annat relevant innehåll och leder besökarna direkt till ditt pressmeddelande som publiceras på PR Newswires webbplats. 

Sektorspecifika kampanjer i medier från 11 olika branscher

Välj bland elva olika branschspecifika kampanjer för Sponsored Placement. Ett stort antal premiumpartnersidor från Tyskland, Storbritannien, Frankrike, Spanien, Nederländerna och Italien är tillgängliga för detta ändamål.

Välj mediepartners från följande branscher

Affärer, teknik, detaljhandel, mode och stil, bilar, hem och trädgård, resor, mat och dryck, underhållning, hälsa och fitness, allmänt.   

 

Anpassning och mediepartners

Öka räckvidden och effekten av era kampanjer ytterligare genom att kombinera olika branschkampanjer med en nationell kampanj i Tyskland, Storbritannien eller Frankrike.


Du kan även anpassa dina kampanjer efter specifika val:

  • Klickfrekvens (kampanjer med fokus på engagemang)
  • Målgruppsanpassning
  • Impressions
  • Flera branschkategorier

Bland våra europeiska mediepartners hittar du, bland annat: The Times, Vanity Fair, STERN, Die Welt, yahoo! finance, Top Speed, Heise online, ebay, techradar, GEO, ImmoScout24, Reuters, Santé+, tripadvisor och många fler.  

Mer information om Guaranteed Paid Placement

Öka räckvidden för ditt PR-innehåll och dina pressmeddelanden och läs mer om hur Guaranteed Paid Placement kan hjälpa dig att göra detta.