MCLogg är en modern digital lösning för hantering av insiderförteckning (loggbok). Tjänsten är compliant och framtagen av juridiska specialister inom kapitalmarknadsrätt i nära samarbete med programutvecklare, experter inom marknadsövervakning och de som faktiskt arbetar med insiderförteckningar – de noterade bolagen.

Trygghet

Missa aldrig viktiga deadlines eller notifieringar. MCLogg erbjuder bland annat påminnelsefunktioner och automatiska e-postutskick till loggade personer och Finansinspektionen. Detta så att bolag kan vara trygga med att rätt information kommer ut i tid.

Enkelhet

Med ett tydligt flöde från påbörjad till slutförd logg där samtlig regulatorisk information krävs gör MCLogg det enkelt att följa regelverket. Detta lämnar dessutom mindre utrymme för manuell hantering vilket gör tjänsten tidseffektiv och låter dig fokusera på annat än att föra manuell loggbok.

Compliant

Naturligtvis följer MCLogg reglerna i MAR och är compliant. Till detta finns bland annat förprogrammerade meddelanden med beskrivningar som är godkända enligt MAR. Dessa är enkla att infoga i loggböckerna.

Tilläggstjänst: Insynsförteckning/PDMR-förteckning för personer i ledande ställning

Genom vår loggbokstjänst MCLogg kan du även hantera insynsförteckning/PDMR-förteckning för personer i ledande ställning.

Med denna tilläggstjänst kan du skicka ut påminnelser till personer i ledande ställning, samt deras närstående, så att ni kan känna er säkra på att de alltid vet om när det är handelsförbud.

Få prisförslag

Felaktig information? Töm formuläret

Genom att fylla i formuläret godkänner du att Cision kan använda din information för att kontakta dig med marknadsrelaterad kommunikation (nyhetsbrev, inbjudan till webinarium, eventinbjudningar, produktinformation och utbildande material). För mer information, vänligen läs vår Integritetsdeklaration.