Översikt Plan

Översikt Plan

I denna guide får du en överblick av Plan-menyn och sökfältet där du snabbt kan hitta kontakter och medier, likt en telefonbok.

Läs guiden

Kontakter och medier

Sök efter kontakter och medier

I denna guide visar vi hur du gör en sökning i vår globala mediedatabas. Du väljer om du vill söka i städer, länder, världsdelar eller globalt. Du väljer också ämnesområden, genom färdiga kategoriseringar eller genom fritextsökning. Sökresultatet presenteras i en lista som du kan filtrera i utifrån en mängd olika val.

Läs guiden

Se film

Social Influencer Search
Med social influencer search kan du söka i twitterflöden och få fram kontaktuppgifter till personer som skrivit om olika nyckelord. Alla tweets som visas hör till kontakter som finns listade i Cisions mediedatabas. Lär dig mer genom att se på vår video eller läsa guiden!

Läs guide

Se film

Skapa en egen kontakt
I denna guide visar vi hur du enkelt och snabbt skapar en egen kontakt. T.ex. för att kunna skicka dina nyheter till en person som vi inte listar i mediedatabasen.

Läs guiden

Skapa ett eget medie
I Plan har vi valt att skilja på medier och kontakter. Medier är t.ex. redaktioner, tv-kanaler och radiostationer. Kontakter kan jobba på ett medie och är t.ex. journalister, redaktörer, fotografer och reportrar. I denna guide visar vi hur du lägger in egna medier i Plan.

Läs guiden

Redigera dina kontakter
I denna guide visar vi hur du kan redigera namn, efternamn, titel, e-post, telefonnummer och annan kontaktinformation på kontaktkorten i Plan.

Läs guiden

Lägg till kontakt i lista
Det är enkelt att söka fram en kontakt och placera den i någon utav dina befintliga listor eller i en helt ny lista.
I denna guide visar vi hur du gör!

Läs guiden

Ta bort kontakt från lista
Undrar du hur du gör för att plocka bort en kontakt ifrån någon utav dina utskickslistor? Det finns några olika sätt på hur du kan göra detta. Här visar vi hur du går tillväga.

Läs guiden

Slå ihop två eller flera listor
Har du skapat några listor och vill slå ihop dessa till en och samma så går det fint! I denna guide lär du dig hur du gör.

Läs guiden