Cision, MCL & FinReg Solutions bjuder in dig till kostnadsfri MAR-utbildning

 

Utbildningen erbjuds exklusivt till Cision & FinRegs kunder och hålls av Alexander Curling, Deputy Head of GRC på Markets & Corporate Law samt Compliance Officer för Spotlight Group-koncernen. Alexander har en bakgrund från bland annat Finansispektionen, där han arbetat med både marknadsmissbruksfrågor och transparens på aktiemarknaden.

  • Vad? MAR-utbildning – med Alexander Curling, Deputy Head of GRC på Markets & Corporate Law, och Compliance Officer för Spotlight Group-koncernen.
  • När? Onsdag 14:e september 2022 9.00 – 11.00 (frukost finns från 8.30)
  • Var? Norrtullsgatran 6, Cisions Stockholmskontor
För dig som vill delta fysiskt har vi ett begränsat antal platser samt en max gräns på två personer/bolag. Dessutom gäller först till kvarn-principen då vi har begränsat antal fysiska platser.
Genom att fylla i formuläret godkänner du att Cision, FinReg Solutions och Markets & Corporate Law kan använda din information för att kontakta dig med marknadsrelaterad kommunikation (nyhetsbrev, inbjudan till webinarium, eventinbjudningar, produktinformation och utbildande material). För mer information, vänligen läs vår Integritetsdeklaration.

Anmäl dig till fysisk närvaro på MAR-event

Felaktig information? Töm formuläret

Genom att fylla i formuläret godkänner du att Cision kan använda din information för att kontakta dig med marknadsrelaterad kommunikation (nyhetsbrev, inbjudan till webinarium, eventinbjudningar, produktinformation och utbildande material). För mer information, vänligen läs vår Integritetsdeklaration.

Vill du delta men har inte möjlighet att närvara fysiskt? Anmäl dig till vår live-sändning av utbildningen via länken nedan.