Fler än 850 000 kurerade kontakter och medier

 

Marknadens största mediedatabas

Vi erbjuder marknadens största mediedatabas där du enkelt letar upp kontaktuppgifter till journalister, redaktioner och influencers i Sverige och globalt. Numera finns även kontaktuppgifter till Instagram- och YouTubeprofiler, allt för att du ska hitta rätt väg till din målgrupp.
Boka demo

Utförliga profiler med värdefulla insikter

Använd våra avancerade sökparametrar för att se vilka influencers och medier som bäst kan påverka din målgrupp. Du kan exempelvis se vad kontakten i fråga pratar om för ämnen i sociala medier, vad dennes följare är intresserade av att konsumera och förslag på andra kontakter som liknar den du tittar närmare på.
Boka demo

Arbeta med färdiga redaktionslistor - eller skapa egna

När du har lagt ned ett gediget arbete på att hitta rätt kontakter kan du spara dem för senare användning. Detta gör du genom att skapa egna medielistor, men du kan också välja att arbeta med färdiga redaktionslistor som redan är uppsatta.

När du skapar dina listor kan du dessutom spara de kriterier du använt vid sökningen för att sedan återanvända vid senare tillfällen. På så sätt kan du vara säker på att dina listor håller sig uppdaterade och relevanta.
Boka demo

Få prisförslag

Felaktig information? Töm formuläret

Genom att fylla i formuläret godkänner du att Cision kan använda din information för att kontakta dig med marknadsrelaterad kommunikation (nyhetsbrev, inbjudan till webinarium, eventinbjudningar, produktinformation och utbildande material). För mer information, vänligen läs vår Integritetsdeklaration.