Den som arbetar med omvärldsbevakning av sociala medier i CisionPoint vet att vi sedan innan bevakar Facebook, Twitter, bloggar, Instagram, Flickr, Slideshare, Google+, YouTube och Vimeo. Nu blir vår omvärldsbevakning ännu bättre när vi utökar bevakningen till att även inkludera forum!

Bevakningen av forum kommer att slås på för alla befintliga kunder som har sociala medier-bevakning i CisionPoint. Du som har en befintlig bevakning i sociala medier kommer därför automatiskt att få tillgång till forumbevakningen. Träffarna kommer att visas i dina dagliga nyhetsrapporter tillsammans med träffar från övriga medietyper.

Vi kommer att bevaka öppna forum. Dels stora forum som Flashback och Familjeliv men även mindre forum. Som vanligt tar vi gärna emot önskemål om källor, så om det är något särskilt forum som just du tycker är viktigt att bevaka är det bara att höra av dig.

Vill du läsa mer om våra tjänster för omvärldsbevakning och analys så hittar du mer information om det på vår hemsida.

Kontakta oss gärna om du har några frågor!

 

nathalie.rosenholm@cision.com'

About Nathalie Rosenholm

Jag arbetar som sälj- och marknadskoordinator för Cision Skandinavien och uppdaterar bloggen med tips för hur du bäst når ut med dina nyheter, information om våra samarbeten och events och allt annat som händer hos oss på Cision.