Vi kan glatt berätta att Cision har inlett ett samarbete med SEO-experterna MediaAnalys, en av Skandinaviens största aktörer inom området digital marknadsföring, för att ytterligare stärka vårt arbete med sökmotoroptimering och ökad onlinesynlighet.

Cision samarbetar med MediaAnalys kring SEO

Fler och fler av våra kunder har förstått vikten av att sökmotoroptimera sina nyheter och ser hur det i sin tur leder till affärer. Det gamla talessättet “syns du inte finns du inte” stämmer ganska bra när man talar om Google och andra sökmotorer. Bara i Sverige görs över 30 miljoner sökningar på Google per dag.

-Vi märker att våra kunder blir allt mer medvetna om värdet i att göra sin kommunikation mer effektiv online säger Simon Sandberg, Marketing Manager på MediaAnalys. Ofta produceras det mängder av värdefull information som ex. företagsnyheter, artiklar, blogginlägg, produktinformation som inte publiceras tillräckligt effektivt. Det tycker vi är synd! Genom Cision kan våra kunder få tillgång till en effektiv plattform som ger dem möjlighet att göra sitt material mycket mer tillgängligt för sina målgrupper säger Simon Sandberg.

Läs mer om samarbetet här.

Om MediaAnalys:
MediaAnalys är en av Skandinaviens ledande byråer inom sökmarknadsföring med kontor i Stockholm, Kalmar och Helsingborg. Utöver sökmarknadsföring erbjuder MediaAnalys en rad tjänster inom områden som bl.a. sociala medier, content writing och konverteringsoptimering. I egenskap av GACP (Google Analytics Certified Partner) erbjuder MediaAnalys en mängd olika tjänster för att hjälpa kunderna få ut mesta möjliga av Google Analytics, inklusive spårningsplanering, avancerad implementation, webbanalys, rådgivning, webbplatsoptimering och mycket mer.

anna.westrin@cision.com'

About Anna Westrin

Författaren har inte skrivit något ännu.
Meanwhile lets just say that we are proud Anna Westrin contributed a whopping 100 entries.