Cision sluter återsförsäljaravtal med Prime Time Media Group, specialister inom mediebevakning och analys. Genom partnerskapet lanseras det prisbelönta PR- och kommunikationsverktyget CisionPoint i Ryssland samtidigt som Cisions globala närvaro stärks.

– Vi är glada över att arbeta med Prime Time och för att kunna leverera ett effektivt och heltäckande verktyg för kommunikatörer även i Ryssland, säger Yann Blandy, VD för Cision Europa. Cisions globala styrka kombinerad med Prime Times nationella expertis ger de ryska kunderna många fördelar. Detta är ett exempel på hur vi löpande arbetar med att skapa relationer med ledande partners för att kunna erbjuda mervärde till vår globala kundbas.

– Cisions närvaro på den ryska marknaden kommer att driva på utvecklingen av PR-branschen i Ryssland. För första gången kan ryska kommunikatörer dra fördel av ett integrerat PR-verktyg som gör kommunikationsprocessen organiserad och effektiv, säger Vladimir Kravchenko, VD för Prime Time Media Group. Särskilt glada är vi över att samarbetet med en global aktör som Cision gör att mediebevakning och analys i Ryssland kan tas till en helt ny nivå.

annica.sandberg@cision.com'

About Annica Sandberg

Författaren har inte skrivit något ännu.
Meanwhile lets just say that we are proud Annica Sandberg contributed a whopping 125 entries.