Brinner du för service, teknik och kommunikation? Älskar du att hitta lösningar, är noggrann och vill ha ett utåtriktat arbete? Har du erfarenhet av att arbeta med kundservice? Då är du den vi söker!

Just nu letar vi efter förstärkning till Cision Customer Support. Du kommer att arbeta med att assistera våra kunder vid utskick av press- och börsinformation, guida kunderna i vårt system CisionPoint, hjälpa till att lösa olika tekniska problem och hantera administrativa uppgifter. Tjänsten är på heltid med tillträde omgående.

Vad kan vi erbjuda dig?
Cision har en företagskultur med högt i tak och utvecklingsmöjligheter för den med ambitioner. Vi värdesätter kreativa idéer och du tillåts vara delaktig i beslut och engagera dig i framtidsprojekt. Vi arbetar efter modellen frihet under ansvar och har en prestigelös organisation där varje röst är lika mycket värd. Du kommer att arbeta i en internationell miljö med kollegor runt om i världen, bland annat i USA, UK och Tyskland.

Ta chansen och bli en del av Cision!
Här kan du läsa mer om tjänsten och skicka din ansökan.

Tags:
nathalie.rosenholm@cision.com'

About Nathalie Rosenholm

Jag arbetar som sälj- och marknadskoordinator för Cision Skandinavien och uppdaterar bloggen med tips för hur du bäst når ut med dina nyheter, information om våra samarbeten och events och allt annat som händer hos oss på Cision.