Vi tänkte prova på ett nytt sätt att inspirera och hålla kontakten med våra nordiska kunder och prospekts. Således har vi idag bestämt oss för att börja hålla inspirationsföreläsningar över nätet.

Är du sugen på att få lite inspiration utan att behöva lämna ditt sköna kontor så kommer denna webinarserie vara något för dig. Klicka här för att anmäla dig direkt till vårt första seminarium, torsdagen den 4 februari klockan 16.00. Då serien kommer att vara öppen för alla i norden så kommer vi att hålla webinaret på engelska.

Den första föreläsningen kommer att gå igenom grunderna för PR-arbetet i det nya medialandskapet.  Jag kommer att tala i cirka 30 minuter om de enkla grundläggande sakerna man kan göra för att öka sitt pressmeddelandes synlighet både online och i traditionella medier.

Om ni har förslag på ämnen till kommande föreläsningar eller kanske feedback om föreläsningen den 4 eller rent av bara vill säga halloj  skulle vara kul om ni ville lämna det i form av en kommentar här på bloggen. På så sätt kan alla som vill delta i en eventuell diskussion.

alexander.mason@cision.com'

About Alexander Mason

Jag är Cisions sälj- och marknadsdirektör i Skandinavien. Med mer än tio års erfarenhet av Cision och PR-branschen har jag hunnit med det mesta. Jag har bland annat jobbat tre år i London som chef för Cisions analysverksamhet. De senaste fem åren har jag jobbat med att utveckla nya tjänster för Cision i Norden.