Igår natt svensk tid vann Cision tillsammans med sin partner Radian6 CODIe awards för Best Social Media Aggregation Service. Priset gick till Cision Social Media Dashboard för att se ett en snabb screenshoot kolla här. Jag tycker själv att verktyget är extremt användarvänligt och snabbt samt ger mig som användare väldigt mycket möjligheter att själv använda verktyget utifrån mina behov.

Den största utmaningen med denna typ av verktyg är oftast kvaliteten på källorna som ingår i bevakningen. Detta är dock inget större problem då applikationen framförallt vänder sig till användare som är intresserade av den internationella marknaden. Att vinna CODIe Awards börjar bli lite av en vana för oss nu. Redan 2009 vann vi en för Best Online News Service. Vi vann denna utmärkelse för CisionPoint Global ett verktyg som vi kommer att börja sälja på den skandinaviska marknaden under våren. Jag har dock redan nu varit ute och samlat in feedback från kunder och prospekts och responsen är överväldigande positiv. Det ska bli riktigt kul att lansera denna nya produkt senare i år.

Cision säljer inte Social Media Dashboard på den Skandinaviska marknaden. Detta då Cision inte längre jobbar med bevakning i de skandinaviska länderna.

UPPDATERAT

Här är pressmeddelandet från USA och här är det på svenska.

alexander.mason@cision.com'

About Alexander Mason

Jag är Cisions sälj- och marknadsdirektör i Skandinavien. Med mer än tio års erfarenhet av Cision och PR-branschen har jag hunnit med det mesta. Jag har bland annat jobbat tre år i London som chef för Cisions analysverksamhet. De senaste fem åren har jag jobbat med att utveckla nya tjänster för Cision i Norden.