Vi arbetar ständigt med att utveckla och förbättra våra tjänster. Nu har turen kommit till vår nyhetsportal CisionWire som idag har fått en helt ny design och en rad nya funktioner.

Förutom ny design kommer du nu till exempel kunna lägga in externa flöden i ditt pressrum, få en bättre hantering av all multimedia, lägga till citat och snabbfakta om din nyhet och mycket, mycket mera.

-Med nya CisionWire kan våra kunder enkelt skräddarsy ett pressrum med ett mer levande innehåll som utnyttjar den sociala webbens möjligheter, säger Magnus Thell, VD för Cision Norden. Den nya designen syftar till att göra det enkelt för besökaren att ta till sig den viktigaste informationen samtidigt som vi valt att lyfta fram bilder och filmer för en förbättrad användarupplevelse. Vidareutvecklingen av CisionWire är ett viktigt steg i förädlingen av våra produkter och tjänster, säger Magnus Thell. Vi ska förstå vilka behov som finns och leverera de vassaste verktygen för kommunikationsbranschen, och det tycker jag att vi gör med vårt PR-verktyg CisionPoint och med nya CisionWire.

Över 5 000 företag använder idag CisionWire för att nå ut med sina nyheter till journalister, redaktioner och direkt på internet. Lanseringen av nya CisionWire görs globalt, men Sverige är först ut

Möjligheter i nya CisionWire:

– Kunderna kan själva anpassa sitt pressrum med externt innehåll från exempelvis bloggar, Twitter och nyhetssajter.

– Lyfta fram utvalda citat visuellt i pressmeddelandet och på pressrummets förstasida, för att tydliggöra viktig information och underlätta för journalister.

– Publicering av snabbfakta i samband med pressmeddelanden.

– Ny design för en bättre användarupplevelse med mer fokus på bilder och filmer.

– Stöd för publicering av exempelvis nyhetsbevakning eller blogginnehåll i RSS-format.

Detta innebär några små förändringar i utskickssteget i Connect samt nya funktioner du kan administrera i ditt pressrum.
 
Klicka här för att läsa vår Quick guide om hur du administrerar ditt pressrum på CisionWire samt se vilka nya funktioner som tillkommit i Connect.

 

annica.sandberg@cision.com'

About Annica Sandberg

Författaren har inte skrivit något ännu.
Meanwhile lets just say that we are proud Annica Sandberg contributed a whopping 125 entries.