CisionPoint har fått ett antal nya uppdateringar som främst gäller den globala mediedatabasen Plan (som du når genom att logga in via cisionpoint.com). Bland annat kan du nu välja om du vill inkludera eller exkludera filter i Sök, och lägga till kontakter och medier på ett enklare sätt.

1. Med kanppen i höger hörn kan du välja om du vill inkludera eller exkludera de markerade kategorierna. 2. Här inkluderas det markerade valet i sökresultaten. 3. Här exkluderas det markerade valet i sökresultaten.

1. Med knappen i höger hörn kan du välja om du vill inkludera eller exkludera de markerade kategorierna. 2. Här inkluderas det markerade valet i sökresultaten. 3. Här exkluderas det markerade valet i sökresultaten.

I Connect har kanalen som du markerar när du vill publicera ditt utskick på CisionWire gått samman med den som du tidigare markerat för att nå dina prenumeranter. I steget Mitt meddelande har du nu också möjlighet att förhandsgranska hur ditt utskick kommer att se ut på CisionWire innan du publicerar.

Publicera din nyhet på CisionWire och skicka den till dina prenumeranter

När du markerar kanalen för att publicera din nyhet på CisionWire skickas nu nyheten samtidigt till de som prenumererar på nyheter från ditt företag och din bransch.

Alla uppdateringar i Cisions senaste release kan du läsa om under Aktuellt på hemsidan, och kontakta oss gärna om du har några frågor.

En annan nyhet är att vi nu arrangerar kostnadsfria utbildningar även på plats hos oss på Cision på Linnégatan 87A i Stockholm. Den sista torsdagen i varje månad visar vi under en och en halv timme hur du arbetar i CisionPoint och hanterar ditt pressrum på CisionWire. Utbildningen passar dig som är ny kund eller användare och vill ha en grundläggande genomgång i våra olika verktyg PlanConnectMonitor och AnalyzeLäs mer och anmäl dig här.

 

anna.westrin@cision.com'

About Anna Westrin

Författaren har inte skrivit något ännu.
Meanwhile lets just say that we are proud Anna Westrin contributed a whopping 100 entries.