Under helgens servicefönster (lördag den 28 september kl. 11:00 – 15:00) kommer vi att uppdatera vår nyhetssajt, tidigare kallad CisionWire. Sajten får en mobilanpassad design och ett nytt utseende för startsida, nyhetsrum och nyheter, samt en förbättrad sökfunktion.

 

Cisions nyhetssajt får ny responsiv design

Varför görs uppdateringen?

Vårt främsta syfte är att hjälpa dig att synliggöra dina nyheter och vi strävar hela tiden efter att kunna göra det bättre. Vi har märkt en stor ökning i mobiltrafiken till vår nyhetssajt och vill därför göra sidan lättnavigerad för besökare från alla olika plattformar genom en ny responsiv design. Den förbättrade sökfunktionen gör det enkelt för besökaren att hitta och prenumerera på nyheter av intresse, och hur nyheterna presenteras på startsidan uppdateras för att göra det ännu tydligare att det är du som är avsändare för din nyhet.

Vad innebär uppdateringen?
Startsidan får ett nytt utseende med responsiv design, vilket gör den anpassad för besök från webb, mobil och surfplatta. Sajten får bland annat en förbättrad sökfunktion med möjlighet att bokmärka sökningar samt en type-ahead-funktion som ger besökaren förslag på relevanta träffar och möjlighet att filtrera sina resultat. Sajten byter även namn från CisionWire till News – Powered by Cision och uppdateras för att lyfta fram alla sorters nyheter.

Hur påverkar uppdateringen mitt nyhetsrum?
Alla dina nyheter, kontaktuppgifter och inställningar finns kvar. Har du tidigare anpassat inställningarna för ditt nyhetsrum flyttas dessa automatiskt över till den nya designen. Om du har Cision Sync behåller det speglade pressrummet på din hemsida tills vidare sitt befintliga utseende.

Har du frågor om uppdateringen, tveka inte att kontakta oss.

anna.westrin@cision.com'

About Anna Westrin

Författaren har inte skrivit något ännu.
Meanwhile lets just say that we are proud Anna Westrin contributed a whopping 100 entries.