Idag lanserar vi en webbplats för kommunikatörer och journalister. Den nya satsningen ska bli ett forum för inspiration, engagemang och kunskap och därigenom den naturliga mötesplatsen för alla som jobbar med PR och journalistik.

Mötesplats Cision kan du hitta inspiration och och praktiska tips inom PR och journalistik. Sajten har ett galleri med casefilmer som inspirerar med sina framgångsrika kampanjer. Det finns en evenemangskalender som samlar intressanta föreläsningar och kurser om PR och kommunikation och vi tipsar även om poddar inom både journalistik och PR.

Förutsättningarna för oss som arbetar med att skapa och sprida nyheter förändras i takt med medielandskapets ständiga utveckling. Det påverkar prioriteringar, oavsett om det rör sig om PR eller journalistik. För att skapa de bästa förutsättningarna behöver du följa trender och anpassa ditt arbete efter de snabba förändringarna. Vi tror att det finns mycket att vinna på att öka den ömsesidiga förståelsen för varandras respektive utmaningar och verklighet. Det vill vi visa upp på Mötesplats Cision.

Besök Mötesplats Cision här

linus.lundgren-widen@cision.com'

About Jens-Linus Lundgren-Widén

Författaren har inte skrivit något ännu.
Meanwhile lets just say that we are proud Jens-Linus Lundgren-Widén contributed a whopping 5 entries.