I helgen hade vi en av våra största IT-release på länge för nordiska CisionPoint och CisionWire. De nya tjänsterna och funktionaliteterna är fokuserade på sociala medier och rörliga bilder. En av de nya funktionaliteterna vi släppt i både CisionPoint och CisionWire är att vi nu på ett bättre sätt har möjlighet att skicka  ut och publicera rörliga bilder.

SSAB är en av de första kunderna som valt att skicka ut video releaser via CisionPoint och CisionWire. Videon kan du enkelt skriva en beskrivning om och tagga. När videon ligger uppe är det enkelt att bädda in den för till exempel bloggar samt dela med sig av den på till exempel facebook, twitter och linkedin. Med några av våra andra nya tjänster kan du också se till attt samtidigt skicka upp videon på en egen sajt, ett social media newsroom eller sitt eget konto på youtube. Det finns allt fler kanaler där man behöver synas, det innebär att det tar allt längre tid att uppdatera alla de ställen där man kan lägga ut sin information. Med hjälp av CisionPoint kan man nu uppdatera flera olika kanaler och sajter från ett och samma ställe.

UPPDATERAT

Nu har vår leverantör Picsearch gått ut med ett pressmeddelanden på CisionWire kring denna nya tjänst

alexander.mason@cision.com'

About Alexander Mason

Jag är Cisions sälj- och marknadsdirektör i Skandinavien. Med mer än tio års erfarenhet av Cision och PR-branschen har jag hunnit med det mesta. Jag har bland annat jobbat tre år i London som chef för Cisions analysverksamhet. De senaste fem åren har jag jobbat med att utveckla nya tjänster för Cision i Norden.