Igår startade årets säsong av Biggest Loser Sverige – Tro, hopp och kärlek. Cisions säljare Emma Eklund är en av deltagarna.

Cisions Emma Eklund i Biggest Loser

Cisions Emma Eklund i Biggest Loser

Välkommen tillbaka, Emma!
Tack, det känns fantastiskt roligt att komma tillbaka! Det har varit en tuff resa men otroligt lärorikt och värt varenda jobbig stund. Jag vill tacka alla mina fina medarbetare som stöttat mig i detta från dag ett – ni alla är fantastiska! TACK! 🙂

Varför sökte du till Biggest Loser?
Jag kom till en punkt i livet där jag insåg att jag behövde hjälp med att göra den bestående förändringen. Jag har länge försökt på egen hand med träning och dieter men inte lyckats hålla det och fallit tillbaka i gamla mönster och beteenden.

Vad har varit tuffast med tävlingen?
Det som varit det tuffaste med denna resa har nog varit den mentala biten, att jobba med sig själv för att få en självkänsla som jag är värd att ha. Sen tyckte jag utröstningarna på slottet var otroligt jobbiga.

Hur känns det att se programmet?
Det är väldigt blandade känslor. Första programmet såg jag tillsammans med några andra av deltagarna samt vänner och jag satt och grät och skrattade om vartannat. Det är otroligt känslosamt och man minns tiden man var iväg som igår och alla känslor kommer tillbaka. Men det känns otroligt roligt att äntligen få visa vad jag sysslat med det senaste halvåret. 🙂

Vad är din största lärdom från ditt deltagande?
Den berömda balansen… att hitta balansen i vardagen mellan arbete, träning och mat. Sen har jag även lärt mig att prioritera mig själv och mitt välmående vilket jag inte gjort innan. Allt detta har jag Mårten Nylén att tacka för, han har varit vändpunkten i mitt liv. Han har gett mig verktygen, ett nytt sätt att tänka och en massa lärdom som jag sedan fått kämpa med. Kan inte tacka honom nog!

Vad var ditt mål med din medverkan?
Först och främst bli av med min övervikt men också att få lära mig så otroligt mycket om träning kost. Att få den hjälpen programmet erbjuder är helt otroligt och mitt mål var att äntligen få må bra, inifrån och ut och få låta min insida spegla min utsida.

Vad har du för tips att ge andra som vill gå ner i vikt?
Allt handlar om att bestämma sig, när man väl gjort det kan inget stoppa dig. Hitta en träningsform du tycker är KUL och ät bra mat. Mitt fel innan var att jag åt för mycket för sällan och nu äter jag mindre men fem gånger per dag och det fungerar verkligen. Allt handlar om viljan att våga förändra – vill du så kan du!

Programmen sänds på måndagar och tisdagar kl 21:00 i Sjuan och kan också ses på TV4 Play. Emmas resa kan du följa via hennes blogg och hennes sida på Facebook. Lycka till Emma, vi hejar på dig!

anna.westrin@cision.com'

About Anna Westrin

Författaren har inte skrivit något ännu.
Meanwhile lets just say that we are proud Anna Westrin contributed a whopping 100 entries.