Med start idag hittar du nya tankar på cisionnewsroom.se. Om IR, PR och hur man skapar synlighet i nya och traditionella medier – och hur det ger effekt på affärerna. Vi som för pennan är Magnus Thell, vd Cision Skandinavien, och Alexander Mason, affärsutvecklings- och marknadschef Cision Skandinavien. Vi har vardera tio års erfarenhet i branschen.
Fokus för bloggen kommer att vara att diskutera hur man synliggör information kring PR- och IR-frågor i både nya och traditionella medier. Vi vill använda nyhetsrummet för att strukturera våra tankar och idéer, presentera nyheter kring Cision Skandinavien men även försöka skapa en plattform för dialog med dig som läsare. Följ oss via RSS, Twitter eller direkt på sajten. Välkommen att följa, kommentera och debattera!

Du som följde nyheterna inom Politik & Medier får inga fler nyheter på temat från den här sajten. Våra vänner på Infopaq hälsar att Politikbarometern inom kort finns att hitta på

www.infopaq.se<http://www.infopaq.se>

, där teamet bakom sajten Politik & Medier numera huserar.
 

 

 

 

alexander.mason@cision.com'

About Alexander Mason

Jag är Cisions sälj- och marknadsdirektör i Skandinavien. Med mer än tio års erfarenhet av Cision och PR-branschen har jag hunnit med det mesta. Jag har bland annat jobbat tre år i London som chef för Cisions analysverksamhet. De senaste fem åren har jag jobbat med att utveckla nya tjänster för Cision i Norden.