Arbetar du med ditt företags Facebooksida? Då har du säkert märkt att det blivit lättare att se hur bra det gått för ett specifikt inlägg på sidan du administrerar. Genom att hålla koll på hur det går för varje inlägg blir det enklare för dig att lägga upp en innehållsstrategi för Facebooksidan.Vilket content funkar och vilket funkar inte? Utvärderar du kontinuerligt får du svar!

För att se inläggets räckvidd och hur många som klickat på en länk eller en bild ska du vara inloggad som dig själv (och inte som sidan du administerar). Det gör det enkelt att ha stenkoll på alla inlägg du publicerat i din egen nyhetsfeed. Under varje inlägg ser du en liten panel som går att klicka på och som sedan öppnas upp till en större, mer detaljerad översikt. Där kan du även se negativ feedback på inlägget.

People reachedPost details

About Ulrika Peyron

Jag jobbar som marknadschef för Cision i Skandinavien. Här på bloggen får du tips och inspiration kring saker som rör kommunikation, PR och Investor Relations. Du hittar också information om våra samarbeten, events och annat som händer hos oss på Cision.