Jobbar du i mellandagarna och har tid över till att lära dig mer om något av dina favoritämnen? Vi vet hur du kan hålla dig sysselsatt!

  • Ta chansen och följ någon av våra kostnadsfria inspirationsserier. Du får ta del av fullspäckade tipsmail som kommer var tredje dag, och vässar dina kunskaper inom valt ämne. Helt utan kostnad.
  • Lär från experterna som gästar i vår podcast “Passion för kommunikation”. Under hösten har vi släppt fem avsnitt och träffat spännande personer från branschens alla hörn. Lyssna till journalisten Rolf van den Brink, PR-chefen Per Nilsson, Rättviseförmedlingens ordförande Seher Yilmaz, sociala medier-experten Ehsan Fadakar och den digitala strategen Fredrik Wass. Nästa år kommer nya spännande gäster och besöker oss!
  • Djupdyk i CisionPoint, vårt PR-verktyg, och lär dig den där funktionen du tidigare funderat över. På vår YouTube-kanal har vi samlat utbildningsvideos som gör att du kan bli expert på allt i verktyget.

Har du frågor? Här kan du enkelt kontakta oss.

God jul och gott nytt år!

nathalie.rosenholm@cision.com'

About Nathalie Rosenholm

Jag arbetar som sälj- och marknadskoordinator för Cision Skandinavien och uppdaterar bloggen med tips för hur du bäst når ut med dina nyheter, information om våra samarbeten och events och allt annat som händer hos oss på Cision.