nov. 28, 2018 / in Sverige Blogg / by Maria Leijon

I vår globala databas finns ungefär 4500 bloggar som bevakar teknik och prylar. Har du kanske gjort diverse impulsiva teknikinköp under Black Friday och undrar om du gjorde rätt val? Här hittar du svaren!

Den här månaden tipsar vi om 10 av de allra största internationella teknikbloggarna. Bloggarna på listan har mellan 10.000.000 och 36.000.000 unika besökare per månad.

Bloggarna på listan kommer från USA, Hong Kong och Spanien. Allra störst, och därför även högst på listan, är tekniksajten Lifehacker.

Är du mer intresserad av svenska teknikbloggar? Redan 2012 rankade vi de främsta svenska teknikbloggarna, de kan du läsa mer om här.

1. Lifehacker

 

2. Gizmodo

 

3. MacRumors

 

4. Androidcentral

 

5. MakeUseOf

 

6. Ars Technica

 

7. Kinja Deals

 

8. Engadget

 

9. Xataka 

 

10. BGR

Bloggtoppen tas fram av vårt research-team i Sverige varje månad. Bloggarnas placering i topplistan grundas på en metodik som utgår från, relevans,  läsarkommentarer och populäritet i sociala medier. Ett kriterium för att kunna hamna på topplistan är att kontaktuppgifter är synliga på bloggen. Har du frågor eller vill veta mer om vår bloggtopplista?  Kontakta oss gärna!

Tags : Bloggtoppen

Most Recent Posts

Cision Blogs Topics

 • Best Practices

  Få de senaste uppdateringarna och best practice inom PR, kommunikation och marknadsföring.

 • Tips och trix

  Läs artiklar och få inspiration på hur du förbättrar dina kommunikations-insatser inom digital synlighet, marknadsföring, PR och IR. Cision ger dig tipsen!

 • Produkter och tjänster

  Läs mer om hur Cision kan hjälpa dig i ditt dagliga arbete med PR, IR- och corp comms och hur du kan nå ut till rätt mottagare.

 • Nyhetsbrev inom kommunikation

  Få tips och inspiration kring hur du bäst arbetar med din kommunikation genom våra nyhetsbrev!

About Maria Leijon

Jag heter Maria Leijon och arbetar som Researcher på Cision. Jag och mina kollegor i Research-teamet ansvarar för den Skandinaviska delen av vår databas. Vi är också experter på målgruppsanalys och skräddarsydda medielistor. Här på bloggen medverkar jag bland annat med månadens bloggtopp! https://www.instagram.com/cisionresearch/