Cision rankar: Internationella teknikbloggar

I vår globala databas finns ungefär 4500 bloggar som bevakar teknik och prylar. Har du kanske gjort diverse impulsiva teknikinköp under Black Friday och undrar om du gjorde rätt val? Här hittar du svaren!

Den här månaden tipsar vi om 10 av de allra största internationella teknikbloggarna. Bloggarna på listan har mellan 10.000.000 och 36.000.000 unika besökare per månad.

Bloggarna på listan kommer från USA, Hong Kong och Spanien. Allra störst, och därför även högst på listan, är tekniksajten Lifehacker.

Är du mer intresserad av svenska teknikbloggar? Redan 2012 rankade vi de främsta svenska teknikbloggarna, de kan du läsa mer om här.

1. Lifehacker

 

2. Gizmodo

 

3. MacRumors

 

4. Androidcentral

 

5. MakeUseOf

 

6. Ars Technica

 

7. Kinja Deals

 

8. Engadget

 

9. Xataka 

 

10. BGR

Bloggtoppen tas fram av vårt research-team i Sverige varje månad. Bloggarnas placering i topplistan grundas på en metodik som utgår från, relevans,  läsarkommentarer och populäritet i sociala medier. Ett kriterium för att kunna hamna på topplistan är att kontaktuppgifter är synliga på bloggen. Har du frågor eller vill veta mer om vår bloggtopplista?  Kontakta oss gärna!

Tags : Bloggtoppen

About Maria Leijon

Jag heter Maria Leijon och arbetar som Researcher på Cision. Jag och mina kollegor i Research-teamet ansvarar för den Skandinaviska delen av vår databas. Vi är också experter på målgruppsanalys och skräddarsydda medielistor. Här på bloggen medverkar jag bland annat med månadens bloggtopp! https://www.instagram.com/cisionresearch/

Cision Blog

 • Communications Best Practices

  Get the latest updates on PR, communications and marketing best practices.

 • Cision Product News

  Keep up with everything Cision. Check here for the most current product news.

 • Executive Insights

  Thought leadership and communications strategy for the C-suite written by the C-suite.

 • Media Blog

  A blog for and about the media featuring trends, tips, tools, media moves and more.