Cision rankar: Vegetariska matbloggar 2017

Qourn, oumph och bönor av alla dess slag. Listan kan göras lång över vegetariska alternativ  och sällan har väl vego-mat varit så hett som just nu. I fjol rankade vi de främsta vegetariska bloggarna och just den bloggtoppen är den som har lästs allra mest under året som har gått. Vego engagerar! Här kommer årets lista över vego-bloggar och nog hittar vi en del välkända bloggar som har bibehållit sin plats på listan från ifjol även om det också finns en del nykomlingar. Återigen är det Green Kitchen Stories som står överst på listan, tätt skuggad av Jävligt gott och Vego Eco. Stort grattis till samtliga som har kvalificerat sig på listan när Cision rankar de främsta vegetariska matbloggarna! 

Här kan du läsa en omfattande intervju med "Jävligt Gott" som berättar om allt från bildval och sociala mediestrategier till hur han vill bli kontaktad angående samarbeten.

1. Green Kitchen Stories

greenkitchenstories

 

2. Jävligt Gott

Jävligtgott

 

3. VEGO ECO

 

4. Vegokäk

cropped-cropped-web

 

5. Hovkonditorn

 

 

6. Vegandrea

vegan

 

7. Vego Inspira

 

8. Väldigt vego

 

Precis som i fjol har Bloggtoppen fokuserat på vegetariska matbloggar.  2016 års lista hittar du här och året dessförinnan gjorde vi ingen vego-distinktion utan rankade samtliga matbloggar. Läs 201 Läs topplistan för matbloggar år 2015 här.

Bloggtoppen tas fram av vårt research-team i Sverige varje månad. Bloggarnas placering i topplistan grundas på en metodik som utgår från inlänkar, relevans, hur ofta bloggen uppdateras, läsarkommentarer och populäritet i sociala medier. Ett kriterium för att kunna hamna på topplistan är att kontaktuppgifter är synliga på bloggen. Har du frågor eller vill veta mer om vår bloggtopplista? Kontakta oss gärna!

Tags : Bloggtoppen

About Josefin Törnblom

Jag heter Josefin Törnblom och arbetar som Researcher Scandinavia på Cision Sverige sedan februari 2014. Här på bloggen medverkar jag med månadens bloggtopp.

Cision Blog

 • Communications Best Practices

  Get the latest updates on PR, communications and marketing best practices.

 • Cision Product News

  Keep up with everything Cision. Check here for the most current product news.

 • Executive Insights

  Thought leadership and communications strategy for the C-suite written by the C-suite.

 • Media Blog

  A blog for and about the media featuring trends, tips, tools, media moves and more.