We meet extraordinary challenges with extraordinary talent. These industry leaders are pushing the boundaries of what’s possible when it comes to powering your story.

Abel Clark, Verkställande direktör
Abel Clark
Verkställande direktör

Abel Clark gick med Cision år 2020 som dess verkställande direktör, en roll i vilken han överser ledningsteamet i alla globala affärsverksamheter. Innan han gick med Cision var Abel VD och ordförande för TruSight, ett nystartat företag med stöd från flera ledande finanstjänstföretag som grundades för att hantera tredjepartsriskhantering. Under hans ledarskap vann företag snabbt marknadsandelar och utökade sin kundbas, vilket lade grunden för företagets långsiktiga framgång.

Abel har tidigare arbetat som Global Managing Director för Thomson Reuters finansdivion som hanterar 5,5 miljarder dollar och betjänar 40 000 kunder i över 100 olika länder. Hans fokus på strategiska tillväxtmöjligheter, resursfördelning, förenkling a affärsprocesser och övergången från produktfokus till en kunddriven plattform har lett till ökad organisk tillväxt och en betydande ökning av vinstmarginalerna. Innan han tog sin roll i finansdivisionen ledde Clark handelssystemsföretaget Marketplaces, med en omsättning på 1,8 miljarder dollar, där han ledde den globala valutahandlarens helomvändning och ompositionering för att uppnå en ledande marknadsposition och en hållbar tillväxt. Tidigare arbetade han som Chief Strategy Officer hos Thomson Reuters Corporation och var en del av dess koncernledning.

Abel har en MBA från London Business School och en ingenjörsexamen från University of Southampton i England. 

Prasant Gondipalli, EVP/Chief Financial Officer
Prasant Gondipalli
EVP/Chief Financial Officer
Med mer än 15 års erfarenhet av redovisning och finansiering inom konsult- och företagsverksamhet, övervakar Prasant Gondipalli nu i sin roll som CFO Cisions finans- och redovisningsfunktioner.

Innan han kom till Cision var Gondipalli Senior Vice President för Portfolio Operations på Platinum Equity. Han var också Senior Vice President Transformation på Key Energy Services ochVice President, Corporate Controller/Treasurer/Business Transformation på BlueLine Rental. Innan Gondipalli började arbeta inom bolagsvärlden arbetade han med omstruktureringar på Alvarez & Marsals.

Gondipalli är CPA och erhöll sin kandidatexamen i företagsadministration från Emory University. Han bor i Chicago med fru och barn.
Nicole Guillot, President, EMEIA, Kanada och Latinamerika
Nicole Guillot
President, EMEIA, Kanada och Latinamerika
Nicole Guillot är President, EMEIA, Kanada och Latinamerika för Cision. I denna roll leder hon den globala strategin för allt inkommande och utgående innehåll för Cision. Dessutom leder hon operativa och strategiska aktiviteter i hela Kanada och Latinamerika. Nicoles karriär har varit en tvärfunktionell resa över alla affärsområden inom nyhets- och informationsbranschen. Hon har varit suttit i styrelsen och varit primary representative i Kanada sedan 2016. Före Cisions förvärv av Canada Newswire (via PR Newswire) var Nicole President och VD för Canada Newswire, en roll som hon gick in i 2013, efter att i två år varit Senior Vice President på Global Products för PR Newswire.

Nicole är speciellt intresserad av arbete som förvandlar det sätt vi distribuerar och engagerar oss i innehåll i den digitala miljön, med fokus på analyser som ger insikter som kan leda till handling.

Nicole tog examen vid University of Ottawa och är baserad i Toronto, Ontario.
Paul Dumas, Personalchef
Paul Dumas
Personalchef

Paul Dumas är personalchef vid Cision, där han ansvarar för Cisions globala HR-strategi. Dumas är en närvarande personalchef som alltid strävar efter att främja en kultur och ett syfte som verkligen engagerar de anställda.

Dumas har innehaft flera överordnade befattningar inom personalansvar under sin långa karriär, och de senaste åren har han varit personalchef vid Fiserv, Inc och US Anesthesia Partners. Vid Fiserv strävade Paul efter en mångfald och en inkluderande kultur, höjde de anställdas engagemang och skapade talanghanteringssystem. Paul lägger alltid stor vikt vid att skapa starka anställningsprocesser, talangutvecklingsförfaranden och strategier för ändringshantering och personalengagemang. Han har omfattande erfarenhet av verksamhetsledning och är en mycket kompetent personalchef som även har haft rollen som operativ chef för ett framgångsrikt uppstartsbolag, Workpays.

Paul har en masterexamen i humankapital och organisationsutveckling från University of San Francisco och en kandidatexamen från Johnson & Wales University.

Tim Moylan, Chief Revenue Officer
Tim Moylan
Chief Revenue Officer

Tim gick med Cision år 2020 som Chief Revenue Officer med målet att öka företagets globala tillväxt. Han har tidigare erfarenhet i chefsroller hos programvaruföretag med en historia med bevisad ledarskapsförmåga i alla globala regioner. Tim är entusiastisk över att hjälpa folk att maximera sin potential och har en stark meritlista i både offentliga och privata företag.  

Tim arbetade nyligen åt C3.ai med att expandera i Asien och Stillahavsområdet och var innan dess president åt miljardföretaget Micro Focus Americas, vilket bildades genom sammanslagningen av HP Software och Micro Focus. Tim har även haft ledarroller hos SAP, Infor och Manugistics. Innan han arbetade i programvarubranschen var Tim en officerare i det australienska försvaret.

Tim har avlagt examen hos Royal Military College Duntroon i Australien och har både en filosofie kandidatexamen och en kandidatexamen i handel från University of New South Wales.

Heather Bunyard, Informationschef
Heather Bunyard
Informationschef

Heather Bunyard började på Cision 2021 som informationschef, då hon har mer än 25 års erfarenhet av IT-ledarskap. Hon är ansvarig för all teknik inom företaget och hon utnyttjar innovativa digitala lösningar för att skapa enastående upplevelser för anställda och kunder.

Innan sin tid på Cision var Heather Chief informationschef på Global Experience Specialists, där hon definierade och ledde företagets teknikvision och digitala transformationsinsatser. Tidigare var hon portföljförvaltare som en del av Amgens Full Potential Program. Heather började sin teknologikarriär på General Electric med en rad olika ledarroller inom GE Capital, GE Lighting och GE Healthcare.

Heather har en magisterexamen i informationssystem från Drexel University och en kandidatexamen i företagsekonomi från Pennsylvania State University. 

Jay Webster, Produktchef leder
Jay Webster
Produktchef leder

Som Produktchef leder Jay genomförandet av en innovativ produktkarta för att säkerställa att Cision levererar till sina kunder med tillförsikt och i stor skala.

Jay Webster har över 25 års erfarenhet som ledare inom adtech, martech och prestationsbaserad marknadsföring. Innan Cision var Webster ESVP för Product & Engineering för Valassis Communications, där han ledde den framgångsrika omvandlingen av ett traditionellt medieföretag till den digitala tidsåldern. Ytterligare ledarupplevelser inkluderar: Medgrundare och president på Choose Energy; Produktchef för Sharethrough; Division Vice President på Neustar; Produktchef på Quova; GM of Lead Generation på Yahoo !; GM för Performance Marketing; CTO på BlueLithium, VP of Engineering på Adteractive, Inc .; och VD och CTO på Fathom Online.

Jay tillbringar sin fritid som musiker och förespråkare för musikutbildning och tjänstgör i styrelsen för Little Kids Rock i över ett decennium, och han är en konkurrenskraftig mountainbike-racer.

Tobias Speckbacher, Chief Technology Officer
Tobias Speckbacher
Chief Technology Officer

Innan hang gick till Cision, var han Senior Vice President of Engineering hos Valassis. Dessförinnan, var Tobias en av skaparna av (köpt av PayPal, var han Vice President of Emerging Technologies hos Quova (köpt av Neustar), och var Director of Engineering hos PayPal. Han har ett flertal patent, såväl som en akademisk grad i Electrical Engineering från Höhere Technische Lehr (HTL) und Versuchsanstalt (Österrike), School of Engineering.

Tobias använder sin fritid med sina tvillingdöttrar, hiking och kiteboarding.

Ulrik Larsen, Head of Falcon
Ulrik Larsen
Head of Falcon
Ulrik Larsen är Cisions Head of Falcon och utnyttjar sin erfarenhet som vd för Falcon.io för att stärka Cisions närvaro som ledare inom hantering av sociala medier för kommunikation.

Larsen har två decenniers erfarenhet av entreprenörskap i utrymmet mellan marknadsföring och teknik. På den tekniska sidan jobbade han en kort tid på Oracle som en av de yngsta ingenjörerna i deras konsultteam. Senare fortsatte han att bygga de globala samhällenas plattform på NetDoctor.com tillsammans med ett litet team. Denna erfarenhet ledde till att han var en av grundarna som byggde upp ett skandinaviskt socialt nätverk från grunden, som sedan förvärvades av mediegruppen JP/Politiken.

Han gick vidare och startade en social-teknisk konsultverksamhet av boutiquestorlek och arbetade med markee-märken och förmedlingar. Efter att ha utvidgat sin kundbas, teknikstack och personal ledde han en spin-off av den interna sociala mediehanteringsprodukten som blev Falcon.io, som nu är en del av Cision.
Michael Laxineta, Head of Global Insights
Michael Laxineta
Head of Global Insights

Michael Laxineta tillträdde rollen som Cisions Head of Global Insights 2020 efter att ha arbetat som President för Bulletin Intelligence. Laxineta började på Bulletin Intelligence 2013 och var tidigare ansvarig för dotterbolagen Bulletin Healthcare och Bulletin Media, som levererar dagliga sammandrag till mer än en miljon medlemmar i landets främsta föreningar, däribland American Medical Association.

Laxineta började sin karriär inom publiceringsbranschen och har sedan dess haft ledande befattningar på marknadsledande företag inom affärstjänster och innehållsmarknadsföring, där han fokuserat på sofistikerade och innovativa skräddarsydda lösningar för kunder inom en rad branscher. 

Laxineta har en magisterexamen från University of Pennsylvania Wharton School of Business and School of Engineering, och en kandidatexamen i företagsekonomi från University of Southern California Marshall School of Business.