Garanterad spridning med redaktionell artikel

Premiumkanalen Cision Promoted är speciellt utformad för dig som har svårt att nå igenom mediebruset. En journalist från Nyhetsbyrån Direkt skriver en redaktionell artikel baserad på er nyhet och genomför en intervju med en talesperson hos er. Artikeln publiceras i Infront, på Avanza/Placera, Cision News samt på Twitter. Genom Cision Promoted får du tala till punkt och får möjlighet att sätta er nyhet i ett sammanhang. Du maximerar  din synlighet och drar till dig den uppmärksamhet din nyhet förtjänar.

Garanterad spridning

När du publicerar din nyhet eller ditt pressmeddelande via Cision Promoted skickas den till Nyhetsbyrån Direkt. Deras journalister tar kontakt med dig för en intervju med någon på ditt företag och omvandlar sedan din nyhet till en högkvalitativ redaktionell artikel.

Artikel om din nyhet

Artikeln skrivs med intervjun och ditt pressmeddelande som grund. Talespersonen på ditt företag har möjlighet att granska de uttalanden som Direkt väljer att citera i artikeln innan den publiceras. Utformningen av den redaktionella texten bestäms däremot av den skrivande journalisten.

Synlighet på flera nyhetssajter

Den färdiga artikeln publiceras i Nyhetsbyrån Direkts nätverk, i deras nyhetssystem Infront, på Cision News, på nyhetssajten Placera som drivs av Avanza samt på Bolagsfakta.se. Att skicka med Cision Promoted är enkelt och görs i CisionPoint i samband med ditt utskick.

Infront är det ledande informations- och handelssystemet för investerare i Sverige och används brett bland privatinvesterare, traders, förvaltare och bolag som behöver ha koll på vad som sker på finansmarknaden. I Infront finns redaktionella nyhetstjänster som Nyhetsbyrån Direkt och pressmeddelanden från Cision som hjälper användarna att följa det nyhetsflöde som påverkar marknaderna.

Fyll i formuläret nedan för att få mer information!

Felaktig information? Töm formuläret

Genom att fylla i formuläret godkänner du att Cision kan använda din information för att kontakta dig med marknadsrelaterad kommunikation (nyhetsbrev, inbjudan till webinarium, eventinbjudningar, produktinformation och utbildande material). För mer information, vänligen läs vår Integritetsdeklaration.