I avsnitt 37 av Passion för kommunikation får vi besök av Juan Navas, kommunikationsansvarig för Sveriges Kommunikatörer. Hur ser kommunikatörernas vardag ut idag och vilka trender kommer att prägla de kommande åren? Tillsammans med Åsa Melin Mandre och Alexander Mason analyserar trion resultaten från Cisions journalist- och kommunikatörsundersökning 2017.

De lyfter upp innehållsproduktionen som aldrig verkar sina, om vikten av att utvärdera och mäta det innehållet som produceras samt trenden i att kommunicera genom egna kanaler och influencers. Detta och mycket mer när pfk-podden granskar Cisions journalist- och kommunikatörsundersökning!


 

 

Avsnitt 37 – “Kommunikatörens vardag och framtid med Juan Navas”

Avsnittet är ca 39 minuter långt

Om Passion för kommunikation

I Cisions podcast Passion för kommunikation bjuder vi i varje avsnitt in en specifik gäst som är specialist inom sitt område. Det bjuds på tips, trendspaningar och intressanta samtal. I varje avsnitt är Alexander Mason, Kommersiell chef på Cision Skandinavien och Åsa Melin Mandre, PR-konsult på Greenhill Relations med i studion. Gemensamt för alla gäster, Alex och Åsa är att de alla delar en passion för kommunikation.
 

            FLER AVSNITT AV PASSION FÖR KOMMUNIKATION
Lämna en recension

Se hur vi kan hjälpa dig

Communicate Like Never Before.