Här hittar du såväl kommande som passerade events!

I tider då av social distansering försöker vi istället att hitta kreativa lösningar på events så att du ska få inspiration, kunskap och underhållning.
Besök gärna vår poddsida där du kan lyssna på såväl IR & Corpcomms-podden som vår PR-podcast Passion för kommunikation!

Kommande event:


Livepodd om Folkhälsomyndighetens kommunikationsarbete under corona-pandemin

*INSTÄLLT! Vi återkommer med nytt datum när det blir aktuellt*

Tyvärr tvingas vi ställa in detta Få kommunikationsavdelningar har varit med om en sådan total förändrad arbetsvardag och massivt medietryck som Folkhälsomyndighetens pressavdelning under våren 2020. Hur har det varit att kommunicera från krisens centrum? Det ska vi prata om med Folkhälsomyndighetens presschef Christer Janson i vår livepodd onsdag 17 juni 10.00.  


Arkiv – Cisions senaste event

Livepodd om att ta ställning – möjligheter och risker för företag

17 juni, 2020

På onsdag är det åter dags för livepodd på vår Facebooksida och temat för dagen handlar om att som företag ta ställning i en fråga och vilka möjligheter samt risker det kan innebära för varumärket. Frida Blom är kommunikationskonsult på Westander och gästar vår livepodd onsdag 17 juni 14.00 för att berätta om detta spännande ämne och svara på era frågor.

Livepodd om politiskt påverkansarbete med Ulrica Schenström

26 maj, 2020

Det har blivit dags för ytterligare en livepodcast tillsammans med Cision. Denna gången gästas vi av Ulrica Schenström, VD för tankesmedjan Fores. Ulrica Schenström har länge varit engagerad inom centralt politiskt arbete och opinionsbildning och kommer tillsammans med oss ge svar på hur din verksamhet ska tänka kring politiskt påverkansarbete i coronatider.


Livepodd om kriskommunikation i coronatider med Jeanette Fors-Andrée

28 april, 2020

Coronautbrottet lämnar få oberörda och kommunikatörer brottas med nya utmaningar när världen har ställts på ända. Vi har bjudit in kriskommunikationsexperten Jeanette Fors-Andrée till en livepodd på Facebook för att ge svar på hur en verksamhet ska tänka kring sin kommunikation i coronatider.


Så lyckas du med din företagswebbplats

25 oktober, 2019

Företagswebbplatsen är den viktigaste källan för att hitta information om ett företag. Men vilket innehåll är det egentligen som behöver finnas där för ett noterat företag, utöver kraven i börskontraktet? Och hur gör man för att säkerställa att webbplatsen alltid är uppdaterad?


Få inbjudningar till våra event

I agree to opt-in to communications from Cision, and that I have read and agree to Cision's Terms and Privacy Statement.