Lösningen för den moderna kommunikatören

Mediedatabas, omvärldsbevakning och analysverktyg i världsklass. Vi ger dig de verktyg behöver för att skapa  framgångsrik kommunikation och förstå hur den tas emot av er omvärld.
.
I Cision Communications Cloud hittar du de påverkare som är relevanta för er publik, bevakar er omvärld och den information som är värdefull för er med obegränsade sökningar. Dessutom kan du omvandla insikterna till rapporter för att visa chefer och beslutsfattare siffrorna som backar upp ditt hårda arbete.

När du jobbar i Cision Comms Cloud har du möjlighet att:

Identifiera påverkare

Få förståelse för vilka journalister och påverkare som är rätt för er och vad de skriver om just nu

Bygg relationer med journalister

Gör ett starkt första intryck på journalister med hjälp av utförlig data för att skapa starka relationer som varar på sikt

Se vem som pratar om er

...och vad de säger med hjälp av djupgående bevakning av nyheter och sociala medier

Visa ROI på ditt arbete

Intuitiva rapporteringsverktyg gör det enkelt att skapa och dela rapporter som visar den skillnad ditt arbete gör.

Fyll i formuläret nedan för att få demo eller mer information!

Felaktig information? Töm formuläret

Genom att fylla i formuläret godkänner du att Cision kan använda din information för att kontakta dig med marknadsrelaterad kommunikation (nyhetsbrev, inbjudan till webinarium, eventinbjudningar, produktinformation och utbildande material). För mer information, vänligen läs vår Integritetsdeklaration.

Cision Connect - Marknadens största mediedatabas

Cision Connect är en helt ny databas för medier och sociala influencers med fler än 850 tusen journalister, redaktioner och kontakter samt över en miljard sociala influencers i Sverige och runtom i världen. 

Bygg era listor och utskick baserat på bevakningsområden, geografiskt rapporteringsområde och tidigare publicerade artiklar med vår intuitiva sökmotor som är både kraftfull och enkel att filtrera i. Därefter kan du kommunicera personligt, precist och underbyggt av data.

Läs mer

Heltäckande mediebevakning

Vilken information är värdefull för er? 

Bevaka ert varumärke, era konkurrenter, varumärken ni vill förknippas med eller branscher ni vill positionera er i med den mest kompletta samlingen av globala online-nyheter, bloggar, sociala kanaler, print, poddar, radio och TV. 

Med obegränsade sökningar och anpassningsbara alerts är det ni som sätter gränserna för er bevakning och de insikter ni vill få av den. Håll koll på de nyheterna som är viktiga för er och ligg steget före, oavsett om det handlar om att hantera en kris eller bevaka en lanseringskampanj.

Läs mer

Integrerat analysverktyg med justerbara dashboards

Visualisera er medietäckning och skapa ett narrativ runt er data genom att koppla det till affärsresultat med flexibla, eleganta och insiktsfulla analysverktyg. Med dynamiska och anpassningsbara grafer kan du filtrera din data efter tidsintervall, konkurrenter och kampanjer. 

Underlätta ert arbetsflöde med justerbara dashboards, mobilvänlig design och interaktiva rapporter till beslutsfattare.

“Analysverktyget är intuitivt och vi kan enkelt bryta ut de delar som vi vill djupdyka mer i och plocka ut till rapporter.”

– Steamery

Läs mer

Distribution av pressmeddelanden

I vårt distributionsverktyg för nyheter och pressmeddelanden hanterar du själv dina utskick och väljer till vem och i vilka kanaler du vill sprida din information, t.ex. nyhetsbyråer, börser och din egen webbplats. Du kan publicera dina nyheter via e-post och sms – alltid på det sätt som din mottagare föredar att bli kontaktad.
Läs mer

Spridning på några av Sveriges starkaste webbplatser

Vill du att din nyhet ska synas på startsidan på Di.se, vill du få en redaktionell artikel skriven om din nyhet eller vill du placera dig rakt framför ögonen på journalisterna genom att publicera i nyhetsbyråernas nätverk? Med Cisions premiumkanaler får du just premiumåtkomst till attraktiva målgrupper och garanterad publicering på välkända nyhetssajter.
Läs mer

Cision Social Listening

Djupare insikter. Bättre resultat. Fler möjligheter.

Cision Social Listening hjälper er att utveckla bättre strategier för kundengagemang från PR och marknadsföring via sociala medier till CX, research och produktutveckling – allt för att generera bättre affärsresultat åt er verksamhet.

Få insyn i konversationer från Twitter, Facebook, Instagram, YouTube, Linkedin, Reddit såväl som hundratals online-forum och omdömessajter.

Det kan lätt bli övermäktigt när du analyserar tusentals konversationer som berör ert varumärke. Samla data såsom sentiment och känslomässig klassificering eller använd topic wheels och heat maps för att kunna dra insiktsfulla kopplingar.

Använd AI för att upptäcka toppar och föregå trender. Innehållet visas på er dashboard fyllt med insikter inom en minut så att du kan hålla dig fokuserad på det viktigaste.

Ta er nyhet till nästa nivå

Med Cision PR Newswire placerar du din nyhet framför ögonen på branschens största och mest tillförlitliga nätverk av journalister och påverkare.
Läs mer om distribution via PR Newswire

Utöka din kunskap och vässa din kompetens

We have built great relationships with members of the media over the years. A lot of them know to expect news from us. It’s important to keep building these relationships in the ever-evolving media landscape and Cision helps us do that.

Robin Hoffman

President, Pipeline Communications

Upptäck hur vi kan hjälpa dig

Communicate Like Never Before