I tisdags korades årets första Di Gaseller bland företag i Dalarna, Gävleborg och Värmland. Som vi berättat tidigare sponsrar Cision årets Gasell och självklart var vi på plats i Falun för att träffa alla entreprenörer och årets vinnare.

Di gasell falun
Det var minst sagt trångt i foajén på Folkets hus i Falun denna kväll, hela 220 personer hade kommit för att mingla och lyssna till Anders Selling, vd för Vasaloppet och Fredrik Skarp vd för Mora of Sweden. De blev intervjuade av kvällens moderatorer Peter Fellman, chefredaktör på Di och Lotta Edling, redaktionschef på Di. Både Anders och Fredrik delade med sig om sina strategier inför framtiden och lockade till en hel del skratt. De är båda uppvuxna i Mora men har bott i andra städer under många år men nu valt att komma tillbaka till sin hembygd. Framförallt Anders berörde ämnet om svårigheten att ” bli profet i sin egen hemstad” och den svågerpolitik som ofta råder i mindre städer.

Men kvällens höjdpunkt var ju såklart Gasell-listan och vinnarna i de olika länen. Det var fantastiskt roligt och inspirerande att få höra om dessa företags uppkomst och framgång.

Här är vinnarna:
Värmland: Rixmekanik, Kil +787 %
Gävleborg: Assistanspartner i Gävleborg, Gävle +622%
Dalarna: Rustabo, Borlänge +822%

Grattis säger vi till alla Gasellföretag och vi syns i Jönköping den 2 oktober.

Läs mer om Di Gasell

annica.sandberg@cision.com'

About Annica Sandberg

Författaren har inte skrivit något ännu.
Meanwhile lets just say that we are proud Annica Sandberg contributed a whopping 125 entries.