Under ett fullsatt Di Gasell i Malmö fanns Cision på plats och inspirerades av talare och häftiga företagare när de hyllades för sin insats i den södra regionen. I södra Sverige har tillväxten gått som på räls och regionen har hela 40 procent fler gaseller i år och på så sätt skapat över 20 000 nya jobb.

Inspirerade under kvällen blev vi bland annat av den alltid så charmiga VD:n Boris Innerhov när han berättade om Gekås Ullareds framgångar.

– Rätt sak till rätt pris och att det får plats i en bil, svårare än så är det inte menar Boris. Det handlar även om att erbjuda en spännande tillvaro utan hot i form av män som inte vill shoppa mer. Ett sådant problem är numera ett minne blott tack vare den nya sportbaren som ligger mitt inne i varuhuset, bredvid damunderkläderna. Briljant! Men var kommer alla idéer ifrån? Enkelt, från kunderna, Boris får flera 100 mail varje dag med förslag på galna förbättringar.

Gasellerna i Malmö

Gasellerna som utsågs i Malmö: Beepsend, Aspö Composite och Carpetvista.

Den skånska Gasell-listan toppades av Beepsend med en tillväxt på 2090 procent. Det äkta paret VD Elisabeth Brevenson och Vice vd Anderas Åkesson var påtagligt glada av utmärkelsen och tjoade härligt till publiken. Under kvällen fanns deras maskot, tygdraken The Beep med och minglade i form av söta gosedjur spridda i lokalen.

Gasellvinnaren i Blekinge län var Joacim Andersson, Vd för Aspö Composite med en tillväxt på 659 procent. Joacim berättade att hans framgång beror till stor del på hans kompetens inom materialet och att det tillslut var en vän som pushade honom till att starta eget.

Det digitala priset gick till mattföretaget CarpetVistas. De såg internet som en ny marknadskanal och började sälja mattor på nätet vilket bevisligen gått mycket bra. Som aktör online är din butik inte geografiskt begränsad och om du fokuserar på rätt saker kan du expandera snabbt sa en påtagligt glad Ludvig Friberg, VD på CarpetVistas. Rätt fokus för dem var att lägga ner mycket tid på en kunnig och bred support, de började med att erbjuda den på 7 språk, idag är de uppe i 17 st.

Tack Malmö för ett härligt event och grattis säger vi till alla Gasellföretag, vi syns i Örebro den 6 november.

Di Gasell Malmö
Plats: Hotell Scandic. Publik: Över 500.

Talare: Yvonne Mårtensson, vd för Cellavison; Mette Rode Sundström, vd för Lauritz.com; Boris Lennerhov, vd för Gekås Ullared. Moderatorer: Peter Fellman och Lotta Edling, chefredaktör respektive redaktionschef på Dagens industri.

Vinnare
Skåne län: Beepsend.
Blekinge län: Aspö Composite.
Digital Gasell: Carpetvista.

 

alexandra.bergkvist@cision.com'

About Alexandra Bergkvist

Författaren har inte skrivit något ännu.
Meanwhile lets just say that we are proud Alexandra Bergkvist contributed a whopping 3 entries.