Torsdagen den 21 maj bjuder Cision i samarbete med Berghs School of Communication in till en exklusiv förhandsvisning av deras examensutställning. Dessutom gästar Nils Ringmar, från sociala mediebolaget Djurdansen, för ett kostnadsfritt frukostseminarium om video och rörlig bild i sociala medier.

Morgonen börjar med kostnadsfri frukost och en inspirationsföreläsning av Nils Ringmar. Nils pratar om hur du kan väcka känslor och skapar ett engagemang med filmer på sociala medier. Föreläsningen tar ungefär 30 minuter. Fortsätt därefter förmiddagen med att se hur Berghs studenter har löst gåtan med att fånga upp känslor hos målgruppen. Ta möjligheten att prata med de olika grupperna för att se hur de har hittat faktorn som ger gåshud.

När: Torsdag den 21 maj 08.30–10.00 (Frukost serveras från 8.00)
Var: Berghs School of Communication, Sveavägen 34, Stockholm

ANMÄL DIG HÄR

Om Berghs slututställning

Det finns någonting, någonting som är svårt att sätta fingret på, som ger människor gåshud. Men vad är det? Vad är faktorn som förvandlar kommunikation till känslor? Det utforskar vi under Berghs slututställning 2015.

Vill du läsa mer om Berghs Grad Show 15 så hittar du information här.

Varmt välkommen!
Cision-teamet

About Ulrika Peyron

Jag jobbar som marknadschef för Cision i Skandinavien. Här på bloggen får du tips och inspiration kring saker som rör kommunikation, PR och Investor Relations. Du hittar också information om våra samarbeten, events och annat som händer hos oss på Cision.