Film + CSR = Sant

Hur lyckas du med ditt långsiktiga förändringsarbete? Få inspiration om metoder och kanalstrategier från hur andra lyckats långsiktigt med sitt CSR-arbete.

Välkommen till Cisions kostnadsfria frukostseminarium där Kattis Ahlström, tidigare generalsekreterare för BRIS, idag i Film and Tells advisory board, inleder morgonen med att berätta om hur BRIS och Statoil drivit ett förändringsarbete mot en ung målgrupp.

Oscar Hedin, producent på Film and Tell berättar om hur du kan använda film inom CSR-frågor. Han ger inspiration kring hur film kan användas som verktyg inom förändringsarbete och bjuder dessutom på tips för att få bra genomslag. Vi får också svar på frågan om hur mycket av en budget som bör läggas på att skapa innehåll kontra hur mycket det bör kosta att sprida det.

Oscar har tidigare jobbat som reporter för Uppdrag Granskning men jobbar numera tillsammans med organisationer och företag i förändringsarbeten.

När: 14 april, klockan 08:30-09:30 (frukost serveras från 08:00)
Var: World Trade Center, Klarabergsviadukten 70, (lokalen “New York”), Stockholm

Anmäl dig här!

Antalet platser är begränsat, först till kvarn!

Varmt välkommen!

About Ulrika Peyron

Jag jobbar som marknadschef för Cision i Skandinavien. Här på bloggen får du tips och inspiration kring saker som rör kommunikation, PR och Investor Relations. Du hittar också information om våra samarbeten, events och annat som händer hos oss på Cision.