I samarbete med contentbyrån Kntnt bjuder vi även i höst in till engagerande och relevanta frukostseminarier i Göteborg. Redan den 12 oktober är det dags, då med Jerry Silfwer, vinnare av Cision PR Influencer Award. Seminarierna upprepas sedan månadsvis, här är samtliga datum och ämnen för hösten:

12 oktober: Så får du spinn på ditt content

Du har lagt ned själ och hjärta för att skapa fantastiskt innehåll, men vad händer sedan? Hur får du “spinn” på ditt digitala innehåll, egentligen? Det berättar digitalstrategen Jerry “Doktor Spinn” Silfwer, vd på Spin Factory och utsedd av Cision till Sveriges mest inflytelserika pr-konsult i digitala kanaler 2016.

14 november: Det här gör svenskarna på fejan och andra sociala plattformar

I många år har svenskarna ökat sin närvaro på sociala medier och Facebook är platsen där så gott som alla är. Är det här siffror som fortsätter att öka? Vilka sociala medier använder svenskarna och vad gör de egentligen på Facebook?

Det och mycket mer kommer Pamela Davidsson, statistikansvarig på Internetstiftelsen fördjupa sig i. Hon pratar särskilt om sociala medier och kommunikation med utgångspunkt i Sveriges största undersökning om internetvanor, Svenskarna och internet.

7 december: Marknadsavdelningens roll i bolagets digitalisering 

Det talas mycket om begreppet digital transformation numera och det faktum att det är något som de flesta företag behöver genomgå. Men vad är det egentligen och hur kan marknadsavdelningen bidra till genomförandet? Var ska vi börja? Vad är vårt ansvar? Vad ska vi fokusera på?

På plats är Marie Andervin, DigJourney, rådgivare inom digital transformation för att diskutera dessa frågeställningar.

 

Mer om gästerna, tid, plats och länkar till anmälan hittar du på Kntnts hemsida.

Välkommen till Kntnt Frukost i Göteborg i höst!

About Oskar Larsson

Arbetar som Digital redaktör på Cision Scandinavia och ansvarar för mycket av innehållsproduktionen här på bloggen.
Du kan nå mig på: oskar.larsson@cision.com