Hur vill journalister bli kontaktade och med vilken typ av innehåll? Vilka kanaler använder kommunikatörer och vilken betydelse har den egna hemsidan för dagens kommunikation? Cision vill skapa möjligheter till dialog och hoppas kunna bidra till fler insikter för journalister och kommunikatörer. Alexander Mason presenterar Cisions journalist- & kommunikatörsundersökning och modererar ett samtal mellan journalister och kommunikatörer, som kretsar kring deras respektive roller.

Varje år genomför Cision en journalist- och kommunikatörsundersökning, i syfte att kartlägga arbetssätt och utmaningar för de bägge branscherna och dess utövare. Under ett frukostseminarium, torsdagen den 3 september, presenterar vi resultatet av undersökningen och bjuder in till panelsamtal mellan de olika yrkesgrupperna, med målet att skapa en ökad förståelse mellan dessa yrkesroller.

Medverkande: Lisa Bjurwald (redaktör, Medievärlden), Åsa Melin Mandre (PR-konsult, Greehill Relations) och Henrik Eriksson (chefredaktör, Nyheter24).

Moderator: Alexander Mason (kommersiell chef, Cision Scandinavia)

När: 3 september, 8.30-9.30. (Gratis frukost serveras från kl. 8.00)

Var: Karlavägen 100 (Garnisonen Konferens), Stockholm

ANMÄL DIG HÄR

Begränsat antal platser. Först till kvarn gäller!

Missa inte heller vårt poddavsnitt med Lisa Bjurwald där vi diskuterar undersökningen och relationen mellan journalister och kommunikatörer Lyssna direkt!

Hoppas vi ses på frukostseminariet!

Cision-teamet

About Ulrika Peyron

Jag jobbar som Content Marketing Manager för Cision i Norden. Här på bloggen får du tips och inspiration kring saker som rör kommunikation, PR och Investor Relations. Du hittar också information om våra samarbeten, events och annat som händer hos oss på Cision.