dec. 19, 2019 / in Sverige Blogg / by Oskar Larsson

Medan vi gör oss redo för ett nytt år (och ett nytt decennium för den delen) passar vi på att blicka tillbaka på året som har gått. 2019 har varit ett år fyllt av fantastiska poddgäster, bland annat har Tom Xiong gästat för att berätta om kommunikationsklimatet i Kina och Jeanette Fors-Andrée var med i vår livepodd för att bena ut do's and don'ts kring kriskommunikation.

Vi har även haft flera rapportspecifika avsnitt där Emanuel Karlsten har gästat för att presentera Medieakademins Maktbarometer och Måns Jonasson från Internetstiftelsen gästade podden i oktober för att prata om svenskarnas internetvanor. Vilka har varit de mest lyssnade avsnitten?

1. Simon Strand - konsten att mobilisera och engagera

2. Den digitala draken Kina

3. PR-skola med Breakit

4. Svenskarnas internetvanor 2019

5. Nudging – så funkar det

Vill du se alla poddar vi har publicerat genom åren – klicka här!

Tags : Podd & EventPR-tips

Most Recent Posts

Cision Blogs Topics

 • Best Practices

  Få de senaste uppdateringarna och best practice inom PR, kommunikation och marknadsföring.

 • Tips och trix

  Läs artiklar och få inspiration på hur du förbättrar dina kommunikations-insatser inom digital synlighet, marknadsföring, PR och IR. Cision ger dig tipsen!

 • Produkter och tjänster

  Läs mer om hur Cision kan hjälpa dig i ditt dagliga arbete med PR, IR- och corp comms och hur du kan nå ut till rätt mottagare.

 • Nyhetsbrev inom kommunikation

  Få tips och inspiration kring hur du bäst arbetar med din kommunikation genom våra nyhetsbrev!

About Oskar Larsson

Arbetar som Digital redaktör på Cision Scandinavia och ansvarar för mycket av innehållsproduktionen här på bloggen. Du kan nå mig på: oskar.larsson@cision.com