Är du intresserad av Investor Relations, börsintroduktioner och av vilka aktier du ska köpa och sälja? Håll dig uppdaterad med podcasts! Vi har listat 4 populära poddar med fokus på finans. Poddarna är utan inbördes ordning.

EFN pod – Börslunch

EFN, Ekonomi – och FinansNyheterna, har en podcast de kallar Börslunch som ges ut varje vardag. I podden pratar Charlotte Stjerngren, Jesper Norberg, Pontus Herin och Petra Bergman om vad som händer på finansmarknaderna världen över med gäster från finansbranschen. Ställ dina frågor om avsnitten på Twitter under @EFNBorslunch.

Börspodden

Börspodden beskrivs som en podcast som älskar aktier. Johan & John, två daytraders med många års erfarenhet från finansmarknaden delar med sig av sina tankar och idéer. Killarna finns på Twitter under @Borspodden.

Fill or Kill

I podcasten Fill or Kill diskuteras händelser från börserna i Skandinavien och hur livet som trader kan vara.
Följ diskussionerna på twitter under #FillorKill samt under twitterkontot @FillorKillPod.

IR-podden

IR-podden är Cisions podd dig som är intresserad av Investor Relations. I varje avsnitt får vi besök av en intressant person inom kommunikationsbranschen för IR och finansiell information och i studion hittar du alltid Magnus Thell och Åsa Melin Mandre. Använd hashtag #IRpodden på Twitter eller @CisionSverige.

About Ulrika Peyron

Jag jobbar som marknadschef för Cision i Skandinavien. Här på bloggen får du tips och inspiration kring saker som rör kommunikation, PR och Investor Relations. Du hittar också information om våra samarbeten, events och annat som händer hos oss på Cision.