På Spinngalan igår presenterades årets vinnare av Cision PR Influencer Award, utmärkelsen som ges till Sveriges mest inflytelserika PR-konsult i digitala medier. Årets vinnare är ingen mindre än Deeped Niclas Strandh, creative planner och sociala medier-strateg på United Power. 

Deeped Niclas Strandh är sociala mediespecialist och digital PR-konsult. Han har varit med i topp 5 i Cision PR Influencer Award 3 år i rad, är delägare i United Power och är med och driver konceptet Social by default. Då relationer ligger i fokus i Deeped Niclas Strandhs arbete, definierar han gärna PR som Personliga Relationer.

Vinnarmotiveringen löd:

”Årets vinnare av Cision PR Influencer Award har berikat PR-branschen med sin starka digitala närvaro under många år. Med ett brinnande intresse för det digitala landskapet och de relationer som föds däri visar vinnaren tydligt hur kommunikation online skapar värde för både mottagare och avsändare. Ivern att ständigt ta sig an nya kanaler, trender och tillvägagångssätt tillsammans med lusten att dela med sig av sin gedigna kunskap på många snabbföränderliga plattformar, gör att han äntligen kniper förstaplatsen. Ett stort grattis till Deeped Niclas Strandh!”

Här kan du läsa vår intervju med Deeped och se den film han spelade in när han fick reda på att han var nominerad till vårt pris.

Tags: ,

About Ulrika Peyron

Jag jobbar som Content Marketing Manager för Cision i Norden. Här på bloggen får du tips och inspiration kring saker som rör kommunikation, PR och Investor Relations. Du hittar också information om våra samarbeten, events och annat som händer hos oss på Cision.